Sirkjärven ympärijuoksu kisattiin mukavassa säässä

28.8.2021

Perinteinen Sirkjärven ympärijuoksu kisattiin kauniissa loppukesän säässä. Viime päivien koleudesta ja sateisuudesta ei ollut tietoakaan, kun 26 juoksijaa kirmaisi joko 6,3 kilometrin tai 9,8 kilometrin lenkilleen.

Juoksijoiden määrä jäi taas harmillisen pieneksi, mutta niille, jotka kisaan osallistuivat, pystyimme jällleen tarjoamaan hyvän kisan haastavalla juoksureitillä.

Reittiennätyksen haltijan Paavo Pystysen lahjoittamaan kiertopalkintoon sai tänä vuonna ensimmäisen kiinnityksensä Miguel Ferreira. Pystysen vuonna 1962 juoksemalle reittiennätykselle 31,00  ei kuitenkaan löytynyt uhkaajia.

Kaikki kilpasarjoihin osallistuneet palkittiin. Hölkkäsarjoissa palkittiin sarjojen voittajat, ja muuten hölkkäsarjojen palkinnot arvottiin.  Juoksijoiden pienen määrän vuoksi palkinto saatiinkin arvottua melkein kaikille osallistujille. Jokunen juoksija ehti poistua paikalta ennen palkintojenjakoa, joten jos et ollut loppuun asti paikalla ja arvelet tulleesi palkituksi, tiedustelepa sitä Jenniltä numerosta 050 3306353!

Juoksijat valmistautumassa lähtöön. (Kuvaaja Lenni Kääriä)
7 osallistujaa 6,3 km:n reitillä ja 19 osallistujaa 9,8 km:n reitillä.